hold tyven udenfor

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Inden vi ser os om, så er sommerferien over os, og det er tid til at rejse enten rundt i eller ud af Danmarks grænser, for at opleve nye og anderledes vaner. Der er nærmest ikke én dansker som på et tidspunkt ikke er væk fra sin bopæl minimum en uge, for at opleve noget anden end den hverdag som vi ellers hver især er vant til. Desværre er det også den tid hvor rigtig mange familier oplever at der er foregået et indbrud imens de har været væk i en periode. Det er en oplevelse som man uden tvivl godt kunne være foruden, og det er aldrig sjovt at komme hjem til et gennemrodet hus, hvor mange af ens ejendele mangler. Det er derfor rigtig vigtigt at du sikre dit hus inden familien tager afsted på ferie.

Har familien bestilt ferien til den kommende sommerferie, så bør i først og fremmest få lavet et gennemtjek af alle jeres låse af en autoriseret låsesmed. Får du en låsesmed til at kigge din låse efter så er du klar over, om dine låse er for slidte eller om de er sikre nok til de standarder som der er i dag. Er låsene gået hen og blevet slidte, så bør du tage imod låsesmeden tilbud om nyere og mere sikre låse, som er sværere for en indbrudstyv at lirke op.

Får du udskiftet dine låse til den nyeste teknologi, så er du mere sikker når du er væk fra dit hjem i en periode. Du kan derfor tage på ferie med at mere roligt sind, da du ved at dine låse sikre dig så godt som det er muligt.

Så du skal vælge at prioritere et tjek af låse højt, inden du tager afsted på ferie. Tag derfor fat i din lokale låsesmed i Helsingør, eller hvor du nu bor – og få en bedre ro i maven.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here