ømme muskler

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Oplever du også tit at du både kan være øm efter din træning i to og endda tre dage, og du rigtig får ømmet dig på sofaen. Du synes ikke rigtig at dit proteinpulver hjælper, og giver ikke den effekt som du forventer. Det kan være nogle rigtig lange dage, hvis man ikke kan bevæge sig rigtig i flere dage, og nærmest kryber sig frem – men heldigvis er der i dag en teknologi som kan hjælpe på netop dette problem.

Brug et par Recovery Boots

Recovery Boots er en teknologi som gør det muligt for personer at mindske restitutionstiden og dermed komme sig hurtigere over ømme muskler. Recovery Boots er kort sagt en form for støvle som du f.eks. kan tage ud over dit ben hvis du har trænet disse. Disse støvler fungerer på den måde, at de masserer dine muskler ved brug af komprimeret luft, som trykker på det ømme muskelvæv. Disse støvler er tilsluttet til en digital kontroller som du har fuldt kontrol over, og på denne bestemme om støvlerne skal massere på hele benet, eller kun enkelte områder. Der er 6 forskellige programmer som du kan bruge, som hver især hjælper på forskellige måder.

Ved at massere dine ømme muskler sørger du for, at blodet bliver iltet rigtig godt og på den måde vil dine muskler få endnu mere næring og dermed restituere markant hurtigere end ellers. Det anbefales at du anvender Recovery Boots så kort tid efter din træning, som muligt, og at du anvender dem minimum 20-30 minutter for den bedste effekt.

Drop naturmidlerne

Bruger du i dag diverse protein pulver produkter eller spiser en lang række protein barer, så kan du med et sæt Recovery Boots skære meget ned på disse produkter, og komme igennem din restitution på en hurtigere og mere naturlig måde. På længere sigt vil du også kunne spare dig selv for en masse penge, da du ikke skal brug nær så mange på produkter i fremtiden – med Recovery Boots.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here