festival

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er over os, og det er hermed festivals sæson med festivaler rundt omkring i hele Danmark – og måske i udlandet for nogles vedkommende. Det er derfor nu du skal til at være klar, hvis du skal have fat i alle de ting som du skal huske at have med dig. Her får du en liste over de sekundære ting man hurtigt kan glemme i farten (men som også kan være vigtige), fordi man har så mange primære ting i hovedet, som også skal huskes.

Gaffatape

Gaffatape fixer alt! Skulle der ske det, at der gik hul i teltet eller noget andet, så er gaffatape altid redningen. Gaffatape kan udover reparationer, også bruges til fixe opfindelser, f.eks. en hjemmelavet ølbong og meget andet. Så husk gaffatapen, så du både kan redde dig selv, og måske også andre, som har glemt den.

Lommelygte

Selvom det er sommer og solen skinner langt ud på aftenen, så er der stor sandsynlighed for at du kommer til at befinde dig udenfor i de helt mørke timer. Her er en lommelygte altid en redningsmand, så man slipper for at vælte over telt snore, som kun kan overses midt om natten. Så slip for fiaskoen, og gå uden om alle snorene med hjælp fra din medbragte lommelygte. Husk at sætte nye batterier i, inden du tager af sted.

Guitaren

Er du musikinteresseret til hverdag, og kan du spille på guitar, så er det bare med at få instrumentet med, så du kan give et nummer en eller flere af aftnerne i din camp. Har du endnu ikke en, så køb en guitar straks. Lidt guitarspil er noget som kan samle mennesker, og som er rigtig hyggeligt at sidde og lytte til, mens mørket falder på. Så vil du gerne være den person, som skaber en super hyggelig stemning i campen, så tag din guitar med, så du kan spille for resten af flokken.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here