en person lytter til en lydbog

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du ikke kan lide at læse meget

Hvis du ikke kan lide at læse i bøger, men gerne vil underholdes med historier, eventyr eller blive klogere, når du er på farten? Så har du brug for en lydbog. Hvis du har f.eks., har lang transporttid til arbejde eller skole, eller hvis du gerne vil have gjort noget imens, så kan lydbogen være en god løsning. For med lydbogen kan du let lukke dig inde i din egen verden, lige som når du høre musik. Du plotter bare dine headphones til, så har du mere ro i toget end vis du sad og læste en normal bog. Det er ikke alle som kan koncentrere sig om at læse, når der er meget støj – og det er der ikke noget at sige til.

Find mange lydbøger

Fordybelse kræver ro og den får du, når du lukker alt støj ude, men det kræver, at du kan bruge dine headphones til at lukke lyden ud. Når du skal have en lydbog, kan du finde et hav af dem her på siden. Saxo har mange forskellige lydbøger at vælge i mellem og har derfor et stort udvalg til dem, som fortrækker lydbogen ift. den fysiske udgave. Man kan løse flere praktiske ting imens, man lytter til en lydbog, f.eks. kan man lave mad, cykle, gå, løbe, eller gøre rent. Der er mange muligheder med lydbøger.

Få en ny oplevelse

Ud over dette, så giver lydbøger også en anden oplevelse end at læse bøger. Denne oplevelse er der nogle, der fortrækker. Så behøves de ikke at forstille sig selv, hvordan en bestemt karakter lyder. Oplæseren vil lægge en unik stemme på hver enkelt karakter i fortællingen og dette er med til at gøre den langt mere livlig. Du kan vha. lydbøger også komme igennem flere bøger, uden at bruge meget energi på, at koncentrere dig. Det kan nogle gange være en fordel, især hvis du skal bruge energien på arbejdet.