Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange ting at huske når det er jul. Der skal købes julegaver, skrives julekort og måske også pyntes op til jul. Hvis du skal holde juleaften, er der endnu mere at gøre. Så skal du også lave julemiddag og risalamande. Midt i alt det postyr er det let at glemme mandelgaven. Og det ville være rigtigt ærgerligt ikke at have nogen mandelgave. Hvis du mangler inspiration til mandelgaven, kan du kigge på mandelgaver.dk

Mandelgaver du kan købe i supermarkedet

Hvis du står juleaften og ikke har nogen mandelgave, så er der ingen butikker der har åbne. Men supermarkedet har garanteret åbent, og der kan man også få masser af fine mandelgaver. Det kunne eksempelvis være noget lækkert at drikke som en sodavand eller noget saftevand. Alle elsker at drikke noget sødt, og derfor er det en rigtigt god mandelgave. Generelt skal mandelgaven passe til alle aldersgrupper. Derfor skal du ikke købe noget alkohol. Det virker måske fristende lige at hive en flaske vin frem fra kælderen, men den bliver din fætter på tolv år ikke særlig glad for.

I supermarkedet kan du også købe noget lidt sjovt som mandelgave. Det kunne eksempelvis være noget krydderi eller en dåse tun. Selvom man ikke kan bruge den mandelgave til noget, så er den stadig sjov, og kan bringe latter til din juleaften.

Undgå at nogen bliver kede af mandelgaven

Det værste der kan ske på en juleaften er, at der er nogen der bliver kede af det. Derfor er det også vigtigt at forbygge, at det sker. Dem der typisk bliver kede af det, er børnene. De glæder sig helt vildt til risalamanden, og bliver derfor også vildt skuffede, når de ikke får mandlen. Du kan undgå, at nogen børn bliver kede af det, ved at komme en hel mandel i deres skål med risalamande.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here