tips til haven

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er over os og for manges vedkommende ferie. Her har du et par uger, hvor du kan få slappet godt af. Det er skønt, og du kan virkelig få udrettet noget i sommerferien — eller får andre til det. Hvis du er typen som ikke kan slappe af i længere tid, kan du udrette et par forskellige ting i hjemmet. Eller du kan arrangere at folk kommer og ordner de ting, der er brug for i hjemmet, når du ikke selv er hjemme? Her er et par tips til hvad du kan renovere på boligen.

Haven er det oplagte valg

Det er sommer, og det betyder, at det er tid til at være udenfor. Brug det til at få ordnet de ting i haven, I ikke får gjort på de andre tidspunkter på året. Det er altid en god idé, og havearbejde kan faktisk være en fornøjelse, hvis I gør det, når det er varmt udenfor.

Få fixet det toilet som driller

VVS-arbejde er også noget, der kan være besværligt at få udført, hvis man er hjemme. Har familien eksempelvis kun ét toilet, kan det være irriterende, hvis en vvs’er render rundt mens i er hjemme. Brug ferien, hvor I alligevel ikke er hjemme, til at få ordnet de forskellige ting i hjemmet, der trænger. Brug altid lokale håndværkere, find f.eks. VVS i Greve her, hvis det er her, I bor. Det er nemt, og det er fint, hvis det bliver så billigt som muligt.

Tilbygningen som du altid har drømt om

Der er ingen grund til at vente, få nu lavet den tilbygning, du altid har drømt om. Det kan være en god idé at få det gjort, imens du alligevel ikke er hjemmet — eller i det mindste imens det er varmt, så i som familie stadig kan nyde vejret udenfor.

Hvilke projekter skal I i gang med i sommeren? Skriv jeres kommentar herunder, så kan vi på den måde hjælpe andre med inspiration og tips.

DEL
Næste artikelNemt tip til at spare op til 90%

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here