Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste kan nok godt blive enige om, at der findes rigtig mange ting, der er sjove at bruge penge på, hvilket kan være alt fra elektronik til rejser og rødvin. Desværre er det langt oftere de ting, der ikke er så sjove at bruge penge på, som man rent faktisk er nødt til at købe.

Der er mange der går efter tilbud, når det kommer til de helt kedelige ting, da der ikke er mange, der ønsker at betale mere end højst nødvendigt for vaskepulver, toiletpapir og lignende kedelige udgifter.

Der findes også de udgifter der er kedelige, men som ikke kommer så ofte, og derfor kommer man let til at glemme dem. En af disse udgifter kunne være blækpatroner, da ligger i den dyre ende af skalaen, ikke mindst hvis man har en fotoprinter eller lignende der bruger en masse blæk.

Det er ikke usædvanligt at betale mange hundrede kroner for en blækpatron, og man skal ikke udskifte dem mange gange før det overstiger prisen på en ny printer. Der findes dog en meget nem måde at spare helt op til 90% af prisen på dem, det handler ganske enkelt om at droppe originalerne og købe en kopi.

Det lyder måske lidt skørt, at man skal droppe de originale produkter til fordel for kopier, men det kan koges noget til en ganske enkel sætning ”Blæk er blæk”. Der er næppe den helt store forskel på det som patronerne indeholder, og det kan derfor være svært at argumentere for at man skal vælge en original frem for en kompatibel patron, når prisforskellen på de to produkter er så voldsom som det er tilfældet.

Du kan blandt andet købe dem hos InkPro, hvor du finder et af landets største udvalg af dem, og de er så billige, at du sagtens kan købe en ekstra til at have liggende, da der er lidt med blæk som gas til en gasgrill, man løber altid tør, når man skal bruge det mest,

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here