Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Af og til sker det at man har brug for nye omgivelser. At man er kørt træt i de gamle. Det kan være, at dine møbler har stået, som de gør nu i rigtig lang tid. Er det tilfældet, kan det betale sig at rykke rundt på dem eller købe nogle nye. Her får du en masse gode råd til, hvordan du kan give dit hjem et friskt pust.

 

Byt møblerne ud

Hvis du er træt af de møbler, du har stående, så kan det være en god idé at købe nogle nye. Det kan være, at du har en genbrugs i nærheden, hvor de sælger møbler: Det er højeste mode lige nu at have genbrugsmøbler i sit hjem, og derfor vil du stadig godt kunne få et moderigtigt hjem, hvis du indretter med genbrugs- eller loppefund.

Vær dog varsom. Nogle genbrugsbutikker har fundet ud af, at det er på mode at indrette med genbrug, hvorfor de har skruet priserne i vejret. Nogle steder er det tilmed så grelt, at du vil opleve, at genbrugspriserne overstiger butikspriserne. Alternativt kan du få nogle mere fair priser på Den Blå Avis eller i diverse Facebook-grupper.

 

Hæng nye gardiner op

Det er en god idé, hvis du hænger nye gardiner op. Ofte er det det første, man får sat op i sit nye hjem, og det er kun i sjældne tilfælde, der ligger den helt store hjerneaktivitet bag. Det er en skam, for man kan med relativt få midler ændre hele stemningen i hjemmet, hvis man vælger nogle nye gardiner.

Der findes mange forskellige gardinvarianter, og alt efter hvordan din bolig er indrettet, vil det give mening at hænge forskellige gardinvarianter op. Du kan eventuelt vælge plisségardiner, rullegardiner, træpersienner eller noget helt fjerde.

 

Flyt rundt på møblerne

Det kan give god mening at ændre på den måde, hvorpå møblerne er opstillet i dit hjem. Det vil være en god idé, fordi det typisk er dem, der er medvirkende til, at du bliver træt af din bolig. Det er der mange grunde til, men det er heldigvis nemt at ændre på det, hvis det er det, du har lyst til. Er du i tvivl om, hvordan du skal stille dem, så kan du finde inspiration på nettet. Det kan også hjælpe, hvis du tegner en tegning over dit hjem, hvorefter du placerer møblerne visuelt, inden du begynder at flytte rundt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here