Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der kan opstå en farlig masse ballade, hvis forholdene omkring vores boliger ikke er i orden. For vi mennesker, der bor i en ejendom, hvor der er medfælgende pligter, er det vigtigt, at alle tager del.

Næsten alle som har prøvet at bo til leje, i en andelslejlighed eller under andet lejerforhold i en større blok ved, at det er vigtigt, folk løfter i flok og tager samme ansvar for de opgaver, som skal løses.

Desværre sker det ofte, at der er nogle, som ikke tilgår opgaven med særligt stort engagement. Det giver naturligvis dårlig stemning, for hvorfor er det så rimeligt, at andre skal tage samme opgave seriøst? Ofte er resultatet dårlig stemning i hele opgangen – måske endda konflikter imellem de forskellige beboere.

Det skal for enhver pris undgås, da det blot fører til mere besvær og uorden i opgangene på sigt. Løsningen? Få service til ejendommen.

Derfor er ejendomsservice en god investering

Ejendomsservice er for jer, der ønsker professionelle forhold omkring jeres boliger 24/7. Med en service aftale i hus, har I altid en vicevært, som sørger for ordnede forhold både inde og ude.

Indendørs kan ejendomsservicen hjælpe med at sørge for, der er ryddet, at trapperne er vasket og at måtter i opgangen bliver skiftet. Der vil ligeledes være ordnede forhold omkring fællesarealer som f.eks. en vaskekælder, ligesom der er ryddet, så det er let fremkommeligt over det hele.

Sker der noget særligt, kan viceværten også hjælpe til her. Det kunne f.eks. være i forbindelse med fremkomsten af skadedyr samt den efterfølgende desinficering og rengøring.

Udendørs er ejendomsservicen også en stor hjælp. Hvem drømmer ikke om, at der altid er ryddet sne, når vintersæsonen har sine kronede dage? Ligeledes er fælles haveområder og andet altid under skarpt opsyn, hvilket betyder, græsset er slået, der er plukket ukrudt og der er trimmet hække og buske.

Alt dette er med til at sikre en pæn og velholdt ejendom, hvilket gør det muligt at holde en højere værdi og tiltrække nye beboere – ligesom man undgår stridigheder mellem de nuværende beboere.

Husk desuden at de fleste viceværtservices kan indgås på baggrund af, hvad I har brug for. Dermed får I en skræddersyet aftale, som passer perfekt til boligområderne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here