Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Bor du i, eller ejer du en større ejendom, boligforening eller har du ansvaret for vedligehold af en erhvervsbygning? Uanset, hvad din situation er, kan det være en stor hjælp i hverdagen at få et specialiseret firma til at gøre rent og vedligeholde ejendommen, i stedet for at beboere eller ansatte skal gøre det. Det kan virkelig betale sig i længden og giver et flot og professionelt resultat.

Grundig rengøring og vedligehold

Det kan være virkelig rart at få en hjælpende hånd til alle de praktiske gøremål, der følger med en større ejendom, som kan virke uoverskueligt. Det er slut med at være irritabel over beboere, som ikke vedligeholder ejendommen. Det er meget bedre at få et firma til det, så du ved det bliver gjort. Der findes mange forskellige firmaer, som tilbyder rengøring og vedligehold af større ejendomme. Glad Ejendomsservice har mange års erfaring og dygtige medarbejdere. Kontakt Gladejendomsservice.dk og hør, hvilke muligheder de kan tilbyde dig.

Trappevask og vinduespudsning

Hvad end dine behov for vedligehold og rengøring er, kan Glad Ejendomsservice hjælpe dig. De tilbyder alt fra trappevask og andre viceværtsopgaver til mindre reparationer og vedligeholdelse af din baggård, så den er pæn og hyggelig at opholde sig i. Vedligeholdelsen gør, at beboerne kan lide at være der, og det efterlader også et godt udtryk hos nye beboere. Har du ansvaret for en erhvervsejendom, er det også vigtigt, at bygningen fremstår pænt og vedligeholdt. Det giver et godt indtryk udadtil, og det er også rarere at arbejde der.

En god anbefaling betyder alt

Glad Ejendomsservice har, udover deres egne services, også anbefalinger til og samarbejde med forskellige typer af håndværkere i Storkøbenhavn og enkelte omkringliggende byer. Du kan derfor få yderligere hjælp, hvis der opstår større skader, som en vicevært ikke lige kan klare.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here