Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du begyndt at gå træt i, at motion altid skal være i træningscenter, eller udenfor hvor du skal løbe. Du trænger til at lave noget andet. Hvis først dit sind bliver træt af en aktivitet, så følger kroppen oftest også med. Det er blandt andet derfor, at skolebørn tit bliver mere trætte og udkørte, når de bliver ældre.

1. Svømning

Vand er godt for både dig og din krop. En anderledes motion for dig, kunne være at du fandt din nærmeste svømmehal, og aftalte med dig selv at komme og svømme fem baner to gange i ugen. Eller mere. Svømning er i hvert fald en anderledes, men fed og sjov form for motion, du kan få.

2. Cykling

Hop op på cyklen og afsted det går. Du har sikkert en cykel, der står gemt lidt af vejen, fordi det egentlig er sjældent, at du bruger den. Men det er på tide, at du finder den frem, for cykling er en god og anderledes form for motion, hvis du ikke er en vandhund. Hvis du tilfældigvis ikke har en cykel stående, så bør du få fingrene i en hurtigst muligt! Du kan finde alt fra cykler til cykeludstyr som tøj og hjelme her.

3. Yoga

Oftest bliver motion forbundet med, at du skal have kroppen igang og blodet skal pumpe hurtigt rundt i din krop, men faktisk kan det være en god idé at komme helt ned i gear, når du dyrker motion. Yoga er en oplagt mulighed for at strække kroppen, og på samme tid gøre den rolig og tømme dit sind. Trælse tanker kan oftest påvirke din krop, så du bliver udmattet og får det skidt. Med hjælp fra Yoga, der er en anderledes og rolig form for motion, får du muligheden for at slappe af og komme af med al negativitet fra din hverdag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here