priser alarm

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes mange måder, hvorpå vi kan sikre vores hjem på, det kan både være at udskifte låsene, få en stor hund eller anskaffe sig et alarmsystem. Vi går ligeledes en tid i møde hvor indbrudstyveri er på sit højeste. Efteråret og juletiden er en oplagt tid for at indbrudstyve, da det hurtigt bliver mørkere og ved juletid er der  mange er rejst hjemmefra og kan have gaver eller kontanter liggende. I denne artikel fortæller vi dig hvordan du sikre huset bedst med den rette tyverialarm.

En af de bedste måde at sikre et hus på, er uden tvivl med en alarm. Ved at sætte skilte op, med at huset har alarm, og på måde reklamere med at huset er sikkert, gør i de fleste tilfælde, at de fleste tyve vælger et andet hus.

Mange forskellige slags alarmer

Der findes i dag mange forskellige slags alarmer på markedet, men grundlæggende kan vi dele en husalarm på i 2 grupper. Der findes de almindelige alarmer, hvor der er et vagtværn tilknyttet og GSM alarmer uden månedeligt abonnement, og vagtværn. Der er fordele og ulemper ved begge slags, men en af de helt store forskelle er prisen på de forskellige systemer. Hvis du laver en søgning på “Priser alarmsystemer” på Google, vil du hurtigt blive præsenteret for mange forskellige løsninger.

Hvis du f.eks. tager en GSM alarm fra Sikkerthjem.dk betaler du et éngangs beløb på 1699, for den de kalder “villapakken”. Pakken dækker over 2 x rumsensor, 2 x dør/vindue sensor, 2 alarmbrikker og 2 x fjernbetjeninger. Udover prisen, har du også mulighed for at betjene alarmen via mobilen, når du er væk fra huset. Pakken er parret fra starten og klar til at sætte op.

Hvis du derimod tager G4S, hvor der er tilknyttet et vagtværn og et månedligt abonnement, hedder prisen for installationen 995, og afhængig af hvilken pakke ud vælger, stiger den månedlige pris. Prisen starter fra 495, og går helt om til flere tusind, afhængig af hvor mange sensorer man vælger.
Valget om hvilken alarm man skal vælge, er et svært spørgsmål, da det afhængere af mange faktor. Men et godt råd er at undersøge markedet, hvad enten om man vælger en alarm med eller uden abonnement.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here