Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du finder dine gamle børnetegninger frem fra dengang, hvor du så småt begyndte at tegne huse, så vil du nok opdage, at de ofte kun består af en firkant med et trekantet tag og nogle døre og vinduer. Det er et eller andet sted meget sigende, for hvis der ikke er styr på dørene og vinduerne i dit hus, bliver det rigtig svært at få repareret og optimeret andre dele af boligen. I denne guide kan du finde to nemme tips til, hvordan du kan spare både penge og CO2, næste gang du skal have nye døre og vinduer.

Køb dine døre på internettet

I dag kan du købe et væld af forskellige varer på internettet, og det kan du lige så godt sørge for at benytte dig af. Hvis du har brug for nye døre, kan det nemlig for eksempel være en stor fordel at tjekke, hvad der er til rådighed online, da der vil ofte være penge at spare. Du kan både finde franske døre, indvendige døre med karm og fyldningsdøre, og i mange tilfælde kan de fås til gode priser. Hvis det er indvendige døre med karm, du har behov for, kan du med fordel tage et kig på siden bango.dk, der udbyder et væld af døre i næsten alle typer.

Isolering er vejen frem

Både for døre og vinduer er der med stor sandsynlighed penge at spare ved at sørge for, at de er godt isoleret. Særligt vinduerne står ofte for en stor del af de fleste boligers varmetab, men det kan du komme uden om ved at investere i energiruder. Disse ruder er opbygget af to eller tre lag glas, hvoraf et eller flere af dem har fået lavemissionsbelægning. Dette kaldes også for energiglas og har netop egenskaben, at det kan stoppe den langbølgede varmestråling fra boligen fra at slippe ud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here