Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Disse tider har ikke gjort det lettere at undgå stress. Første regel er, at du skal begynde at tænke over din krop, og hvordan du har det. Det er den letteste måde at undgå stress på. Men hvis du allerede nu kan mærke, at du er ved at få stress, er der heldigvis gode råd til at slippe af med det eller mindske det.

Det kan være alt fra en ferie som en luksussafari eller begynde at dyrke mere motion.

Tag på en afslappende ferie

Hvis du står i problemer op til begge ører, og du virkelig kan mærke, at hvis du fortsætter, så ender du med at gå ned med flaget, så bør du tage på en ferie med det samme. En ferie hjælper både med at afstresse, men samtidig får den dig også ud af det miljø, som giver dig stress.

På den måde kan du bedre reflektere over, hvordan du lige har haft det, og hvad du kan gøre ved det, når du kommer tilbage. Det er en god idé at tage på en ferie, hvor I oplever noget sammen med hele familien.

Det kan være en familiesafari i Afrika, hvor man oplever noget helt andet, end man er vant til. Det gode er her, at din hjerne har noget at fokusere på, og du bruger tid med din familie.

Pas på din krop

Mange med stress oplever det desværre, fordi de ikke har styr på deres krop. Her tænker vi især på søvn, motion og kost. Hvis du har problemer på dit arbejde, kan det være en god idé at starte her.

Det gode er, at de hænger sammen. Du er mere tilbøjelig til at spise sundere, hvis du sover nok. Samtidig er det lettere at sove, hvis du spiser god mad og dyrker motion. Det hele hænger sammen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here