Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du overvejet at iværksætte din egen hjemmeside? Hvad holder dig så tilbage? Er det fordi, det virker en smule for uoverskueligt at skulle i gang med alt det tekniske, der følger med i sådan et projekt? Eller er det fordi, du formoder, at det kommer til at tage alt for lang tid, før din hjemmeside kommer til at stå på benene? Måske er det fordi, du går og tror, at du skal betale en sum penge for at kunne oprette din egen hjemmeside? Hvis det er en af disse tre faktorer, der holder dig tilbage så frygt ej. Du har nemlig mulighed for at oprette en gratis hjemmeside på få minutter uden at skulle stå for noget teknisk, og her får du nogle tips til hvordan:

Inden du opretter selve hjemmesiden er du nødt til at gøre dig nogle tanker om, hvad din hjemmeside skal bruges til. Skal den eksempelvis anvendes som en webshop, hvor du kan sælge ud af et bestemt produkt? Eller skal den derimod anvendes som en blog, hvor du deler ud af dine personlige oplevelser og dine ynglings modetrends? Måske vil du hellere anvende hjemmesiden til at forsøge at sprede et bestemt budskab såsom, at vi skal være mere klimavenlige? Grunden til at du skal vide, hvad hjemmesiden skal bruges til, før du opretter den er, at du skal kunne designe den ud fra det, som den skal bruges til. Der er nemlig mange variererede designs, som du kan vælge i mellem, når det gælder oprettelsen af en ny hjemmeside.

Der er 3 trin, som du bør følge, når du opretter hjemmesiden. Først skal selve hjemmesiden oprettes, derefter skal du tilføje indhold på din hjemmeside, så dine besøgende kan finde frem til den, og til sidst skal du vælge at tilkoble domæne og e-mails til din hjemmeside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here