Udvikling

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Dagens mobiler

Det er i dag essentielt at have en smartphone. Hvis vi mistede vores smartphone i morgen og vi ikke vidste det, ville det rimelig sort ud for de fleste af os. Vi ville ikke længere kunne bruge den til at chatte, finde vej og høre musik osv. Har du prøvet at glemme at tage din smartphone med dig, så kender du helt sikkert problematikken. Man føler sig helt nøgen uden den og det er lige før at den er vigtigere end ens kreditkort. Grunden til dette er opfindelsen apps. Apps gør vores smartphone uundværlig i vores daglige gøremål. Og ja, det der med at den er vigtigere end ens kreditkort, er stort set blevet en realitet. Med dit kreditkort kan du kun betale i butikker og hæve kontante beløb i pengeautomaten, hvis du kan finde en. En smartphone kan ikke hæve penge, nej, men man kan bruge den til at betale med og meget mere.

Tips til app-udvikling

Med apps som MobilePay er det muligt at betale for produkter både på nettet og i den fysiske butik. Apps har givet os en helt ny verden og en helt ny måde at gøre ting på. Alle disse apps bliver udviklet af app-udviklere, som udvikler ud fra ideer og hvad smartphones hardware. En app udvikler har styr på hvordan apps, som hovedregel skal fungere og vil derfor også kunne være behjælpelig med at udvikle en app.

  • Hvis du skal have udviklet en app, så arbejd sammen med nogle som har ved hvad de snakker om. Det er ikke let at udvikle en app fra bunden og slet ikke hvis man gerne vil have succes med den.
  • Når du udvikler en app er det yders vigtigt at have brugerne i sine overvejelser, det er jo trods alt dem som skal bruge appen.
  • Udvikl en app som løser et problem og som ikke ligner andre apps. Dette er dog lettere sagt end gjort.
  • Er jeres virksomhed lokaliseret i Jylland, så er dette det rette sted at henvende sig