Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du oplevet at du har mus i boligen? Så læs med her og find ud af, hvordan du slipper af med musen.

Musen ser måske nok uskyldig ud – og nogle synes endda at de er meget søde, men det betyder ikke, at det er en god idé at have den løbende frit rundt i boligen. De kan nemlig gøre stor skade på din bolig – og så udgør de faktisk også en betydelig sundhedsrisiko.

Musen ødelægger inventar

En af de største problemer ved at have mus i boligen er at de tygger og gnaver i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Her er der både tale om møbler, puder og betræk er i fare, men det samme er isolering og ledninger. Mus gør således ikke kun skade på inventar som nemt kan skiftes ud, men også på boligen generelt. Det kan føre til store og dyre skader, som skal udbedres, men det udgør også en betydelig brandfare.

Musen udgør en sundhedsrisiko

Et andet problem er musens sundhedsfare. Mus er godt nok ikke så slemme som rotter, men de bærer alligevel på adskillige sygdomme, som kan ramme os. Musen fordærver nemlig fødevarer med urin og ekskrementer – og det er derfor vigtigt, at du smider disse fødevarer ud, hvis du opdager spor på mus, da fødevarerne ellers kan gøre dig sengeliggende.

Musen har nem adgang til boligen

Mus er meget små, og de kan faktisk klemme deres små kroppe ind på sprækker helt ned til 0,7 cm – og derudover er musen også dygtig til at klatre. Det er således nemt for musen at finde en vej ind i boligen.

Bekæmp mus med Gnaversirenen

Der findes mange husmorråd i forhold til at slippe af med mus. Mange af dem har dog nogle kæmpe ulemper, som bl.a. giver dårlig luft i boligen. Det er meget mere effektivt og skånsomt at bekæmpe mus med Gnaversirenen. Gnaversirenen er et ultralydsapparat, som kan indstilles på en frekvens, som mennesker ikke kan høre, men som er utåleligt for mus. Det gør at musen ikke bliver hængende i din bolig, men søger langt væk for at komme væk fra den ubehagelige lyd.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here