Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Nu går vi snart varmere tider i møde. Der er langt imellem de varme stunder i Danmark og derfor handler det om at virkelig nyde dem. Men, hvis du anskaffer det rigtige udstyr, så kan du strække sommersæsonen meget længere end du plejer. Du vil have mulighed for at sidde udenfor og nyde en hyggelig sommeraften til helt sent. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det slet ikke, men det kræver, at du anskaffer lidt strategiske remedier for at få det til at lykkedes. Læs med nedenfor, hvis du ønsker at høre hvordan.

Anskaf ordentlige havemøbler

Hvis man skal sidde sent ud på aftenen på sommer, er det selvsagt vigtigt, at man sidder godt. Ligeledes er det vigtigt, at man har plads til mange mennesker, hvis nu man får gæsterne forbi. Til dette formål er et loungesæt at anbefale. I et loungesæt vil du både have mulighed for at sidde og spise, men på samme tid kan det passende anvendes til at hygge efterfølgende. Mixet mellem bord og sofa gør nemlig, at man virkelig kan flyde i stolene og skabe en afslappende stemning.

Byg en bålplads

Et andet tiltag, som gør det mere tiltalende at sidde ude til sent, er en bålplads. En bålplads gør, at man kan sidde og hygge foran ilden, imens man f.eks. laver skumfiduser. Bålpladsen får desuden samtalen til at flyde og gør at tiden bare flyver.

Sådan holder du varmen når det bliver køligt

Selv på en sen sommeraften kan temperaturen falde og luften blive kølig. Hvis bålpladsen ikke kan placeres tæt på loungesættet, er det et absolut must-have at anskaffe sig en terrassevarmer. Disse fås i forskellige modeller, så du kan helt sikkert finde en, som passer ind til indretningen af dit loungesæt. Så er der ikke andet at gøre, end at nyde både sommer og sensommer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here