Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Står du overfor en arbejdsopgave, hvor du skal slå en milliard søm i? Måske skal du renovere hjemmet, lægge nyt gulv, eller bygge noget for tilfredsstillende for din hobby. I så fald, kunne det være en god idé for dig, at investere i en sømpistol. Læs mere herunder om, hvordan du bedst muligt vælger en sømpistol, ift. fine personlige behov.

Hundredvis af forskellige modeller

En sømpistol er et værktøj, der ved hjælp af enten trykluft, fjederkraft eller elkraft, kan skyde søm i tre, beton, eller andre materialer. Det er altså en nødvendighed, hvis du har en opgave, hvor du skal slå mange søm i. Den gør ikke kun arbejdet lettere for dig, men sparer dig altså også for ondt i ryggen og armen, næste dag, pga. en dårlig arbejdsposition. Derudover, undgår du også at slå en masse skæve søm i.

Der findes mange forskellige former for sømpistoler, lær mere herunder, om hvad forskellen er på dem.

  • Sømpistol med el

Dette er til dig, som ikke står overfor, den største opgave i hele vejen. Den er let og brugervenlig, men kommer med ledning, hvilket kan gøre arbejdet langt mere irriterende, da ledning vil være i vejen for dit udsyn

  • Sømpistol med batteri

Sømpistolen med batteri kører på el, ligesom den førnævnte, men er også til dig, som ikke står overfor en særlig hård opgave. Du skal forberede dig på, at denne sømpistol ikke er lige så kraftig, som andre modeller, men er langt nemmere at bruge, da der ikke er en ledning i vejen. Derudover inkluderer den et tungt batteri, hvilket hurtigt kan høre din arm rimelig sløv.

  • Sømpistol med trykluft

Denne model er forholdsvis drivsikker og let at bruge. Den skal smøres med olie inden brug, og sikkert også under brug, hvis dit arbejde tager længere tid, end forventet. Du skal være klar på, at en kompressor er nødvendig for denne sømpistol, hvilket gør den til en dyr fornøjelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here