Have

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Skrald skal ikke ligge frit i haven

Er du træt af skrald i haven og gider du ikke at se på, at det ligger ud over det hele, så kan det være at du skal gøre dig en lille investering. Ja skrald i haven er ikke ligefrem et kønt syn der er vær at skrive hjem om. Det passer ikke i haven, det hører ikke til, det er ikke en del af naturen ligesom blomsterne, trædende, jorden og de andre planter der er i haven. Ikke nok med at det ikke passer i havens omgivelser, så fjerner skrald heller ikke sig selv, det bliver liggende indtil man gør noget ved det. Hvad mere er, at dyr kunne måske finde på at spise det og blive syge af det. Det er ikke optimalt at have skrald ude i sin have.

Dette er løsningen på problemet

Der findes en meget effektiv løsning på denne problemstilling og den hedder en udendørs skraldespand. Ja – det er de færreste der har sådan en i haven. Nogle har måske en sækkevogn, men den er heller ikke just køn at kigge på. Vil du gerne finde en udendørs skraldespand, som passer bedre i din have, kan du finde nogle her. På siden finder du udendørs skraldespande, som både er pæne og som løser problemet. For med en ordentlig skraldespand ude i haven, har man et sted at smide sit skrald. På den måde vil skraldet heller ikke komme til at ligge ude i naturen og gøre mere skade på dyr.

Let at tømme

Når først skraldespanden er på plads, er der igen udskylning for ikke at benytte den. Man skal ikke gå ret langt og det er nemt at smide sidt skræl ned i den. Når den skal tømmes, er dette også lige så simpelt, som at tømme sine andre skraldespande i hjemmet. Man skal bare lukke posen og smide den i affaldscontaineren, som regelmæssigt bliver tømt af skraldemændene. Hvis ikke der er plads i affaldscontaineren, kan man køre det hen i containeren, sammen med resten af ens have affald, når der er samlet lidt sammen.