Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis man har en garage eller en carport, hvor der kun lige er plads til bilen og ikke så meget mere, kender man udfordringen. Man er nødt til at køre helt tæt på væggen, for at bilen kommer ind. Samtidig er der ofte ikke så meget plads til at åbne dørene i siden. Det er et scenarie, der meget let kan give små ridser og buler, hvilket de fleste naturligvis gerne vil slippe for.

En ting er naturligvis at man kommer til at lukke døren op i væggen, værre er det naturligvis, hvis man kører lidt for langt. Mange nyrere biler har en parkeringscensor, men der er stor forskel på, hvor følsom denne er. Så hvis du gerne vil undgå at afhænge af denne, findes mange gode tips til hvordan man undgår at køre for langt. Her kan du finde nogle stykker af dem.

1: Sæt noget på væggen

En af de ting du kan gøre, er naturligvis at sætte noget på væggen, som gør, at det rent faktisk ikke skader, hvis du skulle køre for langt. Det kan være en gummi fender som denne, der egentlig bruges til både. Det kan også være noget tykt skum. Lettest er det dog at sikre, at du aldrig kommer helt hen til væggen.

2: Sæt noget i gulvet.

Du kan sætte noget fast i gulvet, som rammer hjulene, og du ved lige præcis hvor langt du kan køre til.  Den nemmest er et højt bræt, som du skruer fast i gulvet og hvor du virkelig skal gasse op, hvis du skal forcere det. Dette er den sikreste måde, at gøre det på.

2: Sæt noget i loftet

En anden mulighed som mange også benytter, er det helt klassiske trick med en tennisbold der hænger ned i en snor fra loftet. Når bolden rammer forruden, er det tid til at stoppe. Ganske enkelt og effektivt, om end det naturligvis ikke stopper bilen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here