Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ingen, som ønsker at have fugt i huset. Fugt kan være skadeligt for både huset, men også for de folk, som bor i det. Hvis du er i gang med at renovere dit hus og ikke ved, hvad du skal gøre for at prøve at undgå fugt i huset, så læs med nedenfor. Her kan du nemlig finde ud af hvorfor dampspærre og klinkbeklædning er gode tiltag for at undgå fugt i huset. 

Dampspærre er en essentiel del af huset

Det er de færreste, som egentlig er klar over, hvor vigtigt dampspærre er. En dampspærre er en form for dækning eller presenning, som kan beskytte både træværk og isolering fra fugt.

Dampspærren skal placeres det sted, hvor luften både indenfor og udenfor mødes. Det er typiske omkring ydervægge op mod taget og ved loftet. Ved at bruge dampspærre kan man undgå, at der opstår fugt og kondens, som kan ødelægge konstruktionen i dit hus. Det kan altså passe på din isolering og træværk, så dette undgår kondens og bliver ødelagt.

Få vandet ledt væk

Hvis man gerne vil have træbeklædning på sit hus, så er det meget vigtigt at overveje, hvordan man vil placere træet. Hvis træet står lodret, så kommer det til at trække en masse fugt, som kan ødelægge hele væggen i sidste ende. I stedet for kan man vælge klinkbeklædning.

Klinkbeklædning kan, på samme måde som dampspærre, sørge for, at du undgår en masse fugt i huset. Klinkbeklædning kan bruges til huset, sommerhuset eller skuret. Det handler blot om at placere træet vandret og skråt ovenpå det forrige bræt, så vandet løber af træet frem for at blive suget ind i det. Med klinkbeklædning slipper du for en masse fugt inde i væggene uanset om disse er naturlige skader eller ej.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here