Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er dyrt at bo i Danmark. Især om vinteren, hvor boligen skal varmes op. Det kan resultere i en høj varmeregning. Bliver den for høj, får du her et par simple tips, som du kan implementere i din dagligdag. Du behøver ikke at gå ud og investere i et Blackstar-pillefyr, hvis du vil spare penge på varmeregningen – der findes langt billigere og lettere tips.

Husk, hvor du hørte det først; på Nemmetips.dk.

Flyt møblerne væk fra radiatoren

Det er ikke smart at have møblerne stående op ad radiatoren, for det kan betyde, at varmen ikke får mulighed for at cirkulere rundt i rummet. Dermed skal radiatoren bruge mere energi på at varme rummet op, og derfor vil du ikke få det potentielle udbytte ud af de penge, du bruger på at opvarme boligen. Derfor skal møblerne altid placeres, så de ikke står op ad din radiator.

Luft ud i maksimalt 10 minutter om dagen

Vi har vinduerne lukket om vinteren, for at undgå der bliver for koldt i boligen. Det resulterer i et tørt og indelukket klima. Derfor er det vigtigt, at der bliver luftet ud, hvis man skal kunne holde ud at være i boligen.

Det har dog den hage, at det lukker varmen ud, og derfor anbefales det, at du maksimalt lufter ud i 10 minutter om dagen. Ellers bliver det for dyrt i forhold til din varmeregning. Husk at skru ned for radiatoren, når du

Tag sutsko og en varm sweater på

Du behøver i virkeligheden ikke at bruge din radiator så meget, hvis blot du tager en varm sweater og et par sutsko på. Måske kan du også tænde nogle stearinlys, så du kan holde varmen. Det mest af varmen forsvinder ud af dine fødder, så du kommer langt, hvis du køber et par gode, varme sutsko, du kan have på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here