Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når langt de fleste danskere skal til at sælge deres hjem, så vælger de at gå den konventionelle vej og vælge en ejendomsmægler. Mange danskere ved simpelthen ikke, at der er en anden mulighed, imens andre tror, at det er meget sværere, end det rent faktisk er. Langt de fleste af de opgaver en ejendomsmægler klare, kan man faktisk klarer selv, og resten kan man købe sig fra og stadigvæk spare penge samlet. Selvom det kan være meget uoverskueligt at flytte, så kan det betale sig at klare arbejdet selv. Se hvordan herunder.

Få hjælp til de juridiske opgaver

Der er selvfølgelig forbundet flere juridiske opgaver ved et bolig-salg, men det er slet ikke svært at få sat i værk. Man kontakter bare en advokat, og så klarer de ellers arbejdet derfra. Man skal altså ikke bekymre sig over, om man gør noget ulovligt ved at sælge huset selv.

Stå selv for markedsføringen

Dette er måske ejendomsmæglerens vigtigste job, og det er også vigtigt, at huset når ud til de potentielle købere. Man kan jo i virkeligheden have det bedste hus i verden, men det hjælper ikke, hvis folk ikke ser det. Men man kan ret nemt få lagt huset på forskellige selv-salgshjemmesider, og med lidt tilladelse kan man skilte så tosset man vil.

Sørg for en indbydende indretning

Når de potentielle købere endelig er nået ud til boligen, så er det vigtigt, at den viser sig fra sin bedste side. Huset skal altså være smukt indrettet, så det bedst muligt fremviser husets største fordele. Det er dog også vigtigt, at indretningen ikke ser for opsat ud, så man må gerne kunne se, at der stadigvæk bor folk. Hvis man ikke kan se, at der bor folk, vil de potentielle købere have sværere ved at kunne forestille dem selv bo der. Hvis du ikke selv ved hvordan indretningen gør det bedst, kan du finde en boligstylist her.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here