Forretningsfolk giver hånd.

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man er selvstændig, så er der flere opgaver som måske godt kan være lidt irriterende og tage unødvendigt lang tid. Men de er stadig helt essentielle for virksomheden. Faktureringer er en af disse typer opgaver. Det er ikke svært at lave en faktura, da man bare skal have styr på, hvad de skal indeholde. Alligevel kan det tage ret lang tid at lave faktureringer. Især hvis man har mange kunder. Det er der dog ikke nogen grund til. Man kan nemlig gøre det langt mere simpelt at skulle fakturere ens kunder. Læs mere her.

Installér nem faktureringsservice

Når der herover nævnes, at faktureringerne kan gøres nemmere, er det ikke en opfodring til at udelade noget eller få andre til at lave dem. I stedet er der tale om at få hjælp af et smart faktureringsprogram. Normalt tager det imellem 5 – 10 minutter at oprette en faktura fra bunden og sende den ud til kunden. Med faktureringssoftware fra EasyBill er ens eget arbejde dog skåret helt ned til under 5 minutter.

Opret blot dine kunder

Som nævnt herover så er det ikke meget arbejde man skal gøre selv. Faktisk har EasyBill allerede skabelonen klar, så det eneste man skal er at oprette kunden og sende fakturaen afsted via den indbyggede mailfunktion. Selve programmet er udviklet med den selvstændige i fokus, så det er meget simpelt og nemt at bruge. Og det er ikke kun fakturafunktioner, som programmet indeholder.

Fakturér på baggrund af tidsregistrering

I dag er tid en meget central variabel i forretning. Vi får vores løn baseret på tid, og vi fakturerer vores kunder baseret på den tid vi har brugt på deres service eller produkt. Derfor skal tiden også registreres korrekt. Derfor indeholder EasyBills program en tidsregistreringsfunktion, så man nemt og præcist kan fakturerer kunderne på baggrund af den registrerede tid.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here