pakninger

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Står du i den trælse situation, at vandhanen er begyndt at dryppe? Og har du absolut ingen idé om, hvad du skal gøre ved det? Bare rolig, der er stadig håb! Her er en lille guide til, hvordan du nemt kan reparere din dryppende vandhane.

Køb en ny pakning

Der er ikke noget mere ærgerligt end at opdage, at vandhanen er begyndt at dryppe, hvis du ikke ligefrem er udstyret med hænder, der kan fikse alt på et par minutter. Måske tænker du endda, at det bedre kan betale sig at investere i en ny vandhane. Men fat mod. En dryppende vandhane kan fikses både billigt og nemt, for det kræver blot, at du køber en ny pakning. Pakningen er det, der sikrer, at din vandhane holder tæt, fordi den placeres mellem to flader og sikrer tætning. Du kan finde et stort udvalg af pakninger her.

Skil vandhanen ad og skift pakningen

Når du har købt den ny pakning, kan du lade arbejdet begynde. Først skal du sikre dig, at du har lukket for vandet, og når du har gjort det, kan du afmontere grebet. Nu vil det, der hedder spindel komme til synes, og den skal du ligeledes afmontere. Så løsner du pakningen, tager den ud ad hullet og renser for kalk. Nu er du klar til at påsætte din nye pakning. Vær opmærksom på at du får sat den ordentligt i hullet, da dette er altbetydende for, at den vil fungere optimalt. Herefter fastmonterer du den gamle spindel, inden du skruer grebet på igen. Det er nu, at din vandhane skal bestå testen. Tænd forsigtigt for vandet, og lad det rende frit et minut. Hvis vandhanen ikke længere drypper, har udskiftningen været succesfuld. Hvis den derimod ikke holder helt tæt, må du gøre arbejdet om. Det første du bør tjekke er, at pakningen er sat ordenligt i mellem de to flader.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here