Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Dette går måske ikke helt under kategorien for nemme tips, for hvis du har været ryger i mange år, er der også en stor sandsynlighed for at du mange gange tidligere har forsøgt at holde op med, og der er en stor sandsynlighed for at det ikke er lykkedes for dig, for sådan er det for rigtig mange, der prøver at ligge den dårlige vane på hylden.

Så dette er måske ikke det nemmeste tip i verden, men det er et tip der kan gøre det lidt lettere at komme den dårlige vane til livs og en gang for alle at sige farvel til cigaretterne.

Skift dine vaner

Rygning handler naturligvis om en afhængighed af nikotin, men denne afhængighed er ude af kroppen efter ganske få dage, og herefter er det udelukkende noget der foregår inde i hovedet. Langt hen ad vejen handler det om at det er blevet en vane. Derfor er det en rigtig god ide at skifte den ene vane med en anden.

I en utopisk verden tager man en gulerod, hver gang man har lyst til en cigaret, dette er dog lettere sagt end gjort. Mange har brug for en vane, der minder mere om den de kender, hvis det skal lykkedes.

E-Cigaretter er for mange en glimrende løsning, da e-cigaretter minder en del om at ryge, og man får damp ned i lungerne, hvilket kan sidestilles med det at ryge. E-Cigaretter er ikke sunde, men de er mindre skadeligt alternativ, og kan fås helt uden nikotin, der er det mest skadelige stof. Det er altså en rigtig god ide at vælge e-cigaretter til at trappe ned med inden man helt kvitter ideen om at skulle have noget ned i lungerne andet en frisk luft.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here