Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Nu kan vi ikke rende fra det længere, vi har efterhånden bevæget os ind i vintermånederne, og for rigtigt mange mænd betyder dette, at det er tid til at gøre bilen vinterklar. Vejene bliver glatte, salten på vejene ødelægger karosseriet og motoren bliver svære at starte. Alle disse ting er blot en lille del af alle de ting, som man som bilejer skal forberede sig på, når temperaturen falder herhjemme. Men hvis man gerne vil undgå, at bilen tager skade i løbet af vinteren, så er der flere ting, som man kan gøre selv.

Vask bilen ofte

Vinteren er en tid fyldt med sne og slud, og selvom bilen nok bliver beskidt igen ganske få dage efter, den er blevet vasket, så er det som en tommelfingerregel vigtigt at vaske bilen en gang om måneden i løbet af vintermånederne. En af grundene til at det er så vigtigt at holde bilen ren er for at undgå at skidtet bliver siddende og nedsætter bilens funktion. Desuden bliver der sprøjtet salt på vejene i løbet af vintermånederne, og hvis det bliver siddende på bilen, risikere man at bilen ruster.

Hold motoren smurt

Hvis der skulle komme skidt i motoren, så er det meget vigtigt, at den er smurt, så den kan fungere. Hvis motoren ikke er smurt, vil den have nemmere ved at gå i stykker, hvis noget skidt skulle falde ned i motoren. Desuden skal den altid have nok motorolie, så motoren ikke holder op med at virke. Læs om motorolie her.

Få nu de vinterdæk på

Vinterdækkene er nok den bedst kendte form for vinterforberedelse, og det er heldigvis også de fleste som får vinterdækkene på bilen. Hvis man ikke får vinterdæk på bilen, så er der som bekendt meget større chance for, at man køre galt, men det er også mere økonomisk, da dækkende ikke spinder rundt når man køre.  

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here