parterapi i København

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Nogle gange kan det være svært at holde liv i forholdet i en travl og presset hverdag, hvor arbejde, koordinering af fritidsaktiviteter og hentning af børn fylder. Hvis det lyder bekendt, er du langt fra den eneste, der har det sådan. Her er et par tips til hvordan I sammen kan genfinde gnisten i forholdet.

Ta’ på et ophold

Nogle gange er det nemmest at tage væk fra hverdagens travle omgivelser, hvis man vil pleje forholdet og have tid til hinanden. Mulighederne er mange, og det er naturligvis jeres behov, der skal afgøre, hvor I skal tage hen. I kan for eksempel tage på et skønt spaophold, hvor I har rig mulighed for at nyde tid sammen med hinanden og samtidig blive forkælet. I kan også tage på et kroophold, hvor I vil blive forkælet med skøn mad, få mulighed for at gå lange ture og snakke en masse.

Få professionel hjælp

I kan også vælge at gøre brug af professionel hjælp, hvis I finder det besværligt at få tid til at pleje forholdet. Der er rig mulighed for at finde parterapi i København, som kan hjælpe jer med at få sat ord på jeres ønsker, så I hurtigt kan genfinde kærligheden. Det er fuldstædig misforstået, at der skal være noget alvorligt galt med forholdet, før man overvejer at få professionel hjælp. Tværtimod så kan mange forhold have gavn af at få talt ud om eventuelle problemer og få værktøjer, der gør det nemmere at komme videre.

Brug tiden sammen fornuftigt

Det behøver ikke at koste en formue, når I skal bruge tid sammen og pleje forholdet. Tværtimod kan det gøres ganske gratis. Find for eksempel en god film, lav en skål popcorn og ta’ dynerne med ind i sofaen. Det handler i lige så høj grad om at I prioriterer tiden sammen, når I endelig er sammen. Det vil sige, at I skal være opmærksomme på ikke at sidde med telefonerne og tjekke e-mails, når I har fri.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here