Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes mange måder, man kan flytte på. De fleste af dem er ikke særligt sjove, men med et par lette tips bliver det straks meget sjovere at flytte. Her får du et par tips til, hvordan du gør flytningen til en leg – næsten, i hvert fald.

Husk pauserne

Hvis ikke der er pauser under flytningen, bliver det hurtigt en sur pligt, der ikke ender med at blive særligt hyggeligt. Men hvad er bedre end en kold forfriskning og en bid mad efter hårdt arbejde? Ikke meget. Sørg derfor for at holde masser af pauser, imens I flytter. Så bliver det lige pludselig hyggeligt.

Det er ikke snyd at hyre en flyttemand

Afhængigt af, hvor I skal flytte hen, kan det være en god idé at hyre en flyttemand. Og det er på ingen måde snyd. Tværtimod er det en rigtig god idé, hvis I eksempelvis skal flytte op på fjerde sal, og der ikke er nogen elevator. Er det tilfældet, så kan det være en god løsning at hyre en flyttemand. Så kan I også koncentrere jer om at pakke ud, i stedet for om at flytte tingene fra A til B.

Pak ned i god tid

Jo før du begynder at pakke ned, desto mere styr har du på hele processen. Det kommer til at være langt mere overskueligt ­– især hvis du bruger lidt ekstra kræfter på at skrive ned, hvad der er i de forskellige kasser, så det hele ikke ender med at blive alt for stressende, når I står og skal pakke ud.

Tænk på jeres nye situation

Medmindre man flytter, fordi man er blevet smidt ud, så er der som regel en bedre boligsituation i vente. Hvis det er tilfældet, så husk hele tiden at have i baghovedet, hvorfor det er, at I flytter. Det vil hjælpe med at gøre det hele bedre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here