Rekruttering

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mangler du nogle ekstra hænder i virksomheden? Men synes det er svært at få ansøgninger fra kvalificerede personer. Det kan i dag være rigtig svært at finde kvalificeret arbejdskraft, da ledigheden er så lav som den er i dag. Der kommer derfor ikke så mange kvalificeret ansøgninger, som der hidtil har gjort. I denne artikel vil vi derfor oplyse dig om, hvordan du nemt og enkelt kan finde kvalificeret arbejdskræfter til din virksomhed inden for kort tid.

Gør som de andre virksomheder

Når virksomheder skal ud for at finde kvalificeret arbejdskraft, så går de typisk ud til en eller flere af de mange rekrutteringsportaler, og opretter deres annoncer. De personer som i dag er ledige er nemlig uden tvivl også tilmeldt en eller flere af disse rekrutteringssider, da det er her de bedste kan komme i kontakt med de virksomheder som de vil ansøge til.

Sørg derfor for at sælge din virksomhed godt på disse, da det vil give rigtig mange ansøgninger til netop din virksomhed.

Vælg det rette rekrutteringsbureau

Der er rekrutteringsportaler nok, og man skal derfor ikke bare tage det første og det bedste, da der kan være meget forskel på disse. Læs derfor op på de forskellige portaler og undersøg om du kan acceptere de standpunkter som de står for.

Der er f.eks. portaler som bare vil skaffe et arbejde til personer, uden at de nødvendigvis har kompetencerne – hvor der modsat også er portaler som går ind og matcher de ledige med virksomhederne.

Nogle rekrutteringsbureauer filtrer ikke mellem fuldtidsarbejde og vikarjobs, hvor andre har inddelte systemer, som holder styr på om man leder efter, eller har brug for en fuldtidsansat eller et vikariat – alt efter om man er ledig eller virksomhed.

Vælg derfor med omhu, når du skal finde et rekrutteringsbureau som kan lægge din jobannonce online.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here