Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Lige nu nyder de fleste af os det sidste af vores sommerferie, men inden længe er det tid til at vende tilbage til hverdagen. Det betyder, at vi igen skal til at stå tidligt op, og det er de færreste af os, som er helt tosset med det. Det kan især være udfordrende oven på et par ugers ferie, hvor vækkeuret har været gemt væk. Derfor finder du her tre gode råd til, hvordan du får en god start på dagen.

Undgå at snooze

Vi kender det alle. Alarmen ringer, men vi er ikke klar til at stå op, så i stedet for at slukke den og springe ud af sengen med det samme ender vi med at udsætte den flere gange. Du tænker måske, at de ekstra 20 minutter under dynen gør dig godt og forbereder dig på at stå op, men tværtimod gør de dig kun mere søvnig. Derfor er det en fordel at øve sig på at komme ud af fjerene, når uret ringer første gang.

En god morgenmad

For at du kan få en god start på dagen, skal dine energidepoter fyldes op. Det er forskelligt, hvad vi foretrækker at spise om morgenen. Er du meget sulten, mætter æg, skyr eller havregrød godt og længe, og er du knapt så sulten, kan du snuppe en smoothie eller et stykke frugt. Til morgenmaden hører sig selvfølgelig en god kop kaffe. Forkæl dig selv med en friskbrygget kop kaffe fra din helt egen espressomaskine – så har du også en god grund til at komme ud af fjerene.

Tag dig god tid

Et af de bedste råd, der kan gives, er ikke at have travlt om morgenen. Hvis du starter din dag med at fare rundt, fortsætter du sandsynligvis i samme spor resten af dagen. Sørg derfor for at have rigeligt tid om morgenen. En afslappet start på dagen giver overskud og gåpåmod til at klare dagens ærter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here