Et møde i en virksomhed

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Enhver virksomhed eller organisation har et mål. Uanset om dette mål er at få den størst mulige profit, eller om det er at hjælpe flest muligt individer, så vil det lykkes, hvis virksomheden ikke fungere effektivt. De fleste større virksomheder er bygget op af flere forskellige afdelinger som fungerer afhængigt af hinanden. For at en virksomhed skal fungere så effektivt som muligt, så skal alt gå så stærkt og fejlfrit som muligt. Dette vil sige at der skal være styr på hvad tiden bliver brugt på, kommunikationen og virksomhedens data.

Hold styr på tiden

Tid er penge. Det er nok en af de ældste læresætninger inden for forretning, men dette gør den ikke mindre sand. Det er utroligt vigtigt at udnytte tiden effektivt, men i en tidsalder hvor vi sælger services baseret på tid, får vores løn baseret på tid og planlægger vores projekter på baggrund af tid, så hjælper det ikke noget, hvis der ikke er styr på tiden. Virksomheder bliver derfor nødt til at registrere hvor meget tid, der bliver brugt på forskellige opgaver. Dette kan fx gøre med hjælp timeregistrering fra Eazyproject.

Effektiviser kommunikationen

En virksomhed består som sagt af flere ting, men mange vil argumentere for, at kernen består af kommunikation. Kommunikation fungerer både horisontalt, vertikalt og på mange forskellige niveauer. Dette gør det meget svært at gribe an. Ikke desto mindre er det vigtigt at strømline kommunikationen, så beskeder kommer hurtigt igennem virksomheden. Dette gøres fx ved strategisk rigtige valg af medier og effektive kommunikationskæder.

Saml virksomhedens data overskueligt

For at drive en virksomhed er det vigtigt at have adgang til al virksomhedens generede data. Men hvis alle informationerne ikke er strukturerede og overskuelige, skyder man sig selv i foden. Hvis al relevant data derimod er samlet et sted, hvor det nemt kan sammenlignes og blive gjort til nytte, så vil virksomheden fungere mere effektivt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here