Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du blevet træt af det udtryk, der er i dit hjem, men ved du ikke, hvor du skal starte? Så får du her 3 nemme tips til, hvordan du nemt ændrer et par simple ting, der giver hjemmet et nyt udtryk.

Nye gardiner fuldender rummet

Gardinerne er ofte det første, der kommer ind i dit hjem. Typisk uden de helt store tanker bag. Det skyldes, at vi er ivrige omkring den øvrige indretning i hjemmet, og derfor har valget af gardiner ikke førsteprioritet – der skal bare nogle op, så vi ikke skal tænke mere over det. Ærgerligt, for lige netop valget af gardiner kan være medvirkende til at skabe atmosfære i hjemmet. Derfor kan det være på tide at skifte dine gardiner, hvis du har gjort som mange andre og valgt de første og bedste. Du kan finde gardiner her.

Måske er det tid til ny kunst på væggene?

Det, vi hænger på væggene, har stor indflydelse på, hvordan vi opfatter et rum. Det kan være med til at ændre hele rummets udtryk, og derfor vil du også let kunne ændre det udtryk, der er i dit hjem, hvis du hænger ny kunst på væggene. Der findes masser af steder, du kan finde kunst i form af plakater, litografier, billeder, tæpper og andre elementer, der vil pryde dine vægge. Søg på Google eller besøg en webshop Posterland.dk, hvor du kan finde plakater og lignende til at hænge på væggen.

Skift møblerne ud

Det kan betale sig at skifte de gamle møbler ud, hvis du gerne vil give hjemmet et nyt udtryk. Der er mange steder, du kan finde billige møbler, der er oppe i tiden. Genbrug er nemlig noget af det, der hitter allermest lige for tiden, og derfor vil du hurtigt kunne finde nogle flotte møbler, der ikke koster en bondegård, og som kan give dit hjem et friskt pust.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here