Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Synes du heller ikke, det kan gå hurtigt nok, blive vildt nok eller komme højt nok op? Elsker du, når adrenalinen skyder igennem din krop, og leder du efter nye oplevelser, der igangsætter netop dette?

Når kroppen står over for en stressfuld situation, begynder den at producere hormonet adrenalin, som giver musklerne energi. Adrenalin hæver desuden pulsen og blodtrykket, hvorfor adrenalin også kaldes “kamphormonet” – man bliver nemlig mere kampklar, når adrenalinen pumper rundt i kroppen!

Læs med her, hvor vi kommer med tre forslag til adrenalinsøgeren!

Flyv til vejrs med Indoor skydiving

Indoor skydiving er en form for vindtunnel, hvor man vha. et højt lufttryk kan svæve i luften – uden at være holdt oppe af en faldskærm, være bundet fast til en snor eller lignende. Alt du er udstyret med er briller, dragt, hjelm, handsker og ørepropper, så dette rebskab er nok den mest overbevisende simulation af flyvning, du kan komme til at opleve.

Overhal dine venner i gokart

Hvis du elsker fart over feltet og at konkurrere mod dine venner, så er gokart helt sikker noget for dig! Gokart kan også blive en familieudflugt, da det er en god aktivitet til folk i alle aldre. Så hvis I er en hel adrenalinsøgende familie, så kunne dette være et god bud på, hvor I skal søge hen!

Hvis I skal gøre det ekstra sjovt, kan I eventuelt konkurrere om noget særligt – hvem giver kage bagefter? Hvem støvsuger huset i morgen? Kun fantasien sætter grænser.

Lyder gokart som noget for dig, dine venner eller familie? Klik her!

Adrenalin til vandhunden

Det er ikke kun Jesus, der kan holde sig over vandet – det kan du også i denne oplevelse! Hvis du elsker adrenalin og er en rigtig vandhund, så kan det være at flyboard er den helt rigtige oplevelse for dig!

Flyboard er et slags jetski monteret på dine fødder, som tillader dig at suse hen over vandet – og som endda lader dig komme så højt som 10 meter op! Når man står på flyboard, har man desuden en tørdragt uden over tøjet, hvilket tillader, at man kan have varmt tøj på indenunder – og derfor kan du erfare oplevelsen hele året rundt uden at fryse!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here