Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Oplagte aktiviteter til børnefamilien

Det er ikke altid nemt at finde det perfekte sted at tage på udflugt, hvis man er en børnefamilie. Der er forskellige behov og interesser, som vi som forældre ønsker at tage hensyn til.

Og så har vi vist alle prøvet, hvad der sker, hvis den valgte aktivitet ikke falder i god jord hos børnene. De skriger og skaber sig, alt imens vi overvejer, hvorfor vi overhovedet forsøger at hive dem ud af huset.

Lyder det bekendt? Læs med her, hvor vi kommer med forslag til sjove aktiviteter, der kan underholde hele familien – på tværs af alder og interesser!

Hvem kommer først til tops?

Noget der er sjovt, uanset alder, er klatring! Det kan godt være, at det ikke lige er dén aktivitet, I skal vælge, hvis I har bedstemor med på tur – men for resten af familien burde det ikke være noget problem!

Der er mange forskellige klatremuligheder rundt omkring i Danmark. Man kan vælge den indendørs slags, hvor man kravler opad ved hjælp af sten i alverdens farver. Men man kan også prøve noget lidt vildere og tage i en klatrepark i en skov, hvor man er fastmonteret med snore, mens man gennemfører en forhindringsbane i høje højder!

Kig på dyr – den vilde natur på tæt hold

Vi mener, man kan blive underholdt af at kigge på dyr, uanset hvilken alder man har. Mener I også det i din familie, så er det en fuldkommen oplagt mulighed at tage i zoologisk have!

Det er en god børneaktivitet, fordi børnene bliver underholdt af noget, de samtidig lærer noget af. Nuvel, de har vel set en tiger i fjernsynet før – enten ægte eller som tegnefilmsfigur – men intet kan måle sig med den oplevelse det er at se en virkelig tiger, der ikke er medieret eller karikeret.

Kør om kap

Det kan også være, at I er en familie, der elsker fart over feltet. Så er gokart sikkert lige noget for jer! Det sjove ved at køre gokart er også, at der naturligt kommer meget konkurrence i spil. I kan evt. gøre det sjovere ved at spille om noget – fx hvem der slipper for at tømme opvaskemaskinen i en hel uge?

Lyder det som noget for jer? Sådan kommer du ud at køre gokart.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here