Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du modtaget rollen som medarrangør af et større arrangement? Det kan være alt lige fra en planlægning af firmafest, reception, fødselsdag eller andet. Det er en vigtig opgave at stå for at arrangere en fest. Der er store forventninger til underholdning, stemning og andet, som man naturligvis gerne vil leve op til.

Læs med her og bliv inspireret til at arrangere din næste fest!

Overrask med et fantastisk show!

Det kan være et sjovt indslag at få professionel underholdning udefra. Det er med garanti noget, der kan sætte gang i stemningen og overraske folk!

Vi har mange forslag til, hvad du kan vælge at booke til din fest. Det kunne fx være tryllekunst, et band eller måske noget lidt mere utraditionelt som et cykelshow hos Jimmy Enoch!

Det gode ved at hente professionel underholdning udefra, er netop at de er professionelle: Du er altså sikret et godt show.

Det er muligt, at det koster lidt ekstra at få nogen til at optræde, men det kommer til at være alle pengene værd! Tænk bare hvor minderig en aften det bliver, hvis I oplever en mand, cyklende på en ethjulet cykel og balancerende med et tårn af glas! Det er noget, der vil blive snakket om fremover.

Bring folk i snak med sjove selskabslege

Selskabslege er altid en god idé til en fest, fordi det sætter gang i snakken! De kan måske særligt være nyttige der, hvor folk ikke kender hinanden så godt, men vi synes altid, de er sjove.

En god leg er fx at placere en lille lap papir under hver gæsts tallerken med en opgave, de skal fuldføre i løbet af aftenen. Det kunne fx være en opgave som “Hold en tale til chefen i løbet af aftenen” eller “Overbevis din sidemakker om at give dig et kram”. Kun fantasien sætter grænser!

Tag en omgang limbo
Vi må selvfølgelig ikke glemme en af de ældste og bedste festlege til dato: limbo! Limbo fungerer hver gang, og så kræver det ikke mere end én bestemt sang og et kosteskaft! Det er en nem måde lige at pifte festen lidt op på!

Vi håber, du får arrangeret en god fest!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here