Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Det at være kreativ er en af de sundeste ting, som man kan bruge en eftermiddag på. Kreativitet sætter gang i de små grå, og alt efter hvad man er kreativ med, ender man ofte med at have et færdigt udtryk for sin kreativitet, som man kan vise frem og være stolt af.

Der er flere måder at være kreativ på, såsom dans, maleri, tegning og endda at sy, hækle eller strikke tøj og ting til hjemmet. Langt de fleste kreative udfoldelser giver desuden mulighed for at have en blid læringsproces, hvor man kan tage det i sit eget tempo og ikke blive stresset over at skulle blive bedre og bedre.

Her giver vi nogle tips til kunstneriske udfoldelser, som er nemme og hurtige at komme i gang med. Den største udfordring, når det kommer til at være kreativ, er nemlig ofte al opsætningen før og oprydningen bagefter. Derfor giver vi dig her nogle forslag, som er nemme at komme i gang med og hurtige at pakke væk igen.

Slip kreativiteten løs på papiret

Der er flere måder at male og tegne på, men den absolut nemmeste er med helt almindelige tuscher. Oliemaling, akrylmaling og så videre er nok den mest rodede måde at få farve på papir på. I den helt anden ende af spektret finder du tuscher, som er dejligt nemme at kontrollere og giver et hurtigt og flot resultat. Hvis du ikke har tuscher liggende derhjemme, kan du for eksempel købe de smarte Posca tuscher fra Malericentralen. Posca tuscher virker på optil flere overflader (papir, glas, tekstiler og flere), så her kan du virkelig slippe kreativiteten løs!

Tuscher er især blevet populære for nyligt med malebøger til voksne. At farve i en malebog er en af de mere afslappende måder at slippe kreativiteten løs på, hvor der er klare linjer at arbejde indenfor, og man kun behøver at fokusere på farvevalg. Malebøger kan også sagtens farvelægges sammen med børnene eller veninder, hvor man kan sammenligne farvevalg og bare nyde hinandens selskab i ro og fred.

Og det bedste ved tuscher er, at man blot pakker dem væk i deres indpakning eller dertil indrettede kasse, når man er færdig, og så er bordet ryddet igen!

Smuk kunst, som du kan tage med alle steder

Er man klar på en større udfordring i et projekt, der fylder mindre, er neglekunst en oplagt kandidat til en hyggelig og udfordrende eftermiddag. Ligegyldigt om man vil lave et indviklet, blomstret design eller blot en klassisk, fransk manicure, kan man få en sjov og kunstnerisk udfordring med neglekunst. Dette kræver som oftest flere farver neglelak, som du kan finde hos nicehands.dk. Hos nicehands.dk er der et udvalg på over 2.000 forskellige neglelakker, så der er noget for enhver smag og ethvert design.

Man kan selvfølgelig også blot lakere sine negle i én farve med et flot finish og ellers have en afslappet dag. Ligegyldigt om man går efter indviklet neglekunst eller en enkel, elegant farve, har man i hvert fald noget smukt at se på og tage med sig de næste par dage – så længe man passer på neglene, selvfølgelig!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here