Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Skal du arrangere en rigtig herreaften, men du er i tvivl omkring, hvor du skal starte? Læs med her og få nogle gode råd og tips til den perfekte herreaften.

Godt kød – med tilbehør

Hvis du vælger at lave maden selv – eller bestille mad fra en lokal restaurant – så skal du huske på den traditionelle mandemad med kød i fokus. Du kan for eksempel vælge at satse på en god burger med en ordentlig bøf (eller måske flere), en god gang flæskesteg, en vaskeægte bøf med en god sovs eller måske nogle spareribs. Husk på at god mad tager tid at lave, så hvis du vælger at lave den selv, så skal du forberede og påbegynde madlavningen i god tid. Hvis du til gengæld vælger den nemme løsning og bestille take away, så kan du godt vente med at bestille. Men planlæg allerede menuen i god tid, så du ikke står i sidste øjeblik og skal bestille, og du så ikke ved, hvad du skal bestille.

Masser af øl

Øl er en essentiel del af enhver herreaften, men hvorfor satse på den samme øl, som I drikker hver eneste gang? Den kender I jo allerede. Selvfølgelig er det altid godt at have god øl i køleskabet, men hvorfor ikke prøve noget nyt? Find nogle spændende specialøl, måske fra forskellige lande, og så kan I prøve dem alle sammen af i fællesskab. Måske kan du også uddelegere lidt og sørge for at I hver især tager én ny specialøl med til jer alle sammen. I så fald kan I hver vælge et land og finde en øl derfra. Måske finder i en ny yndlingsøl – hvem ved?

Underholdningen

Det er altid godt at have lidt underholdning til en herreaften – uanset om der er tale om poker, sport eller noget helt tredje. Det er faktisk en helt igennem fantastisk idé at arrangere en herreaften rundt om f.eks. en fodboldkamp eller lignende, så I ikke bare sidder og keder jer efter maden. I kan i forbindelse med en fodboldkam f.eks. gå ind på de bedste betting sider og gøre en fodboldaften lidt mere interessant – eller I kan vælge at slutte aftenen i byen. Uanset hvad I er til, så er underholdningen en vigtig del af enhver herreaften.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here