Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

En diskussion er i virkeligheden bare en situation som mange andre situationer i livet. Man vil gerne vinde. Det er altid træls at tabe og derfor vil vi her forsøge at komme med noget du skal gøre under en diskussion, noget du ikke skal gøre og nogle smarte tricks du måske kan bruge til at overvinde din onkel, bror, søster, kollega eller hvem det nu er du har en diskussion med denne gang

Forbliv rolig

Det er altid en god idé at forblive rolig i en diskussion. I diskussioner er der oftest mange følelser forbundet og derfor er det nemt at blive opildnet. Men det skader kun din egen sag og gør ikke dine chancer for at vinde meget bedre. Derfor skal du altid forsøge at holde dig rolig og snakke i et stille toneleje. Det kan også hjælpe i en retssag f.eks. og du vil virke langt mere troværdig. Er du dog endt i en retssag kan det stadig være du skal have en advokat på dit hold, så der også er styr på alt det juridiske.

Bliv ikke distraheret

Det er vigtigt når man diskuterer at man forbliver på emnet man er i gang med at snakke om. Det gælder for jer begge to og det kan hurtigt skabe meget forvirring hvis man lige pludselig begynder at snakke om andre ting fordi snakken er blevet afsporet. Det vil ikke gavne diskussionen og derfor er det vigtigt for dig at holde dig på sporet. Det betyder også at i ikke skal begynde at snakke om personlige ting

Noget godt man altid kan gøre

Er at bruge nogle finurlige hurtige men effektive såkaldte one-liners. Det kan være svært at indøve dem her på forhånd men dem der er rigtig gode til at komme på den lige i øjeblikket vil oftest også opleve at man er god til at diskutere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here