Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan være et rigtig hyggeligt projekt at indrette et børneværelse, fordi du kan tillade dig at gå lidt ekstra amok med de fine farver og mønstre. Hvis du står og skal indrette et børneværelse, kan du her få nogle tips til, hvordan du kommer godt i gang med det.

Vælg nogle behagelige materialer

Et børneværelse skal være et sted, hvor det er behageligt at være, og hvor der kan leges på gulvet og alle vegne. Derfor er det først og fremmest vigtigt, at du indretter med nogle behagelige materialer. F.eks. kan du overveje at lægge et gulvtæppe fremfor et trægulv, da det er mere behageligt et sidde på. Ellers kan du få forskellige måtter, som er gode at sidde på, når børnene leger.

Pynt med fine ting

Det er sjovt at indrette et børneværelse, fordi du kan få så mange fine ting, der kan gøre rummet hyggeligt og gennemført. Du behøver ikke at spare på sjove ting på væggene, farverige lamper, mønstrede gardiner m.m. Det gør det kun sjovere og mere spændende for dit barn at opholde sig på værelset. Hos Børnenes Kartel kan du f.eks. få en masse fin Done by Deer interiør, som kan pynte på værelset.

Gå ikke ned på flotte farver

Som sagt behøver et børneværelse ikke at være kedeligt eller fattigt på farver og mønstre. Det giver kun rummet noget mere stemning og personlighed, hvis du bruger nogle forskellige farver. Det kan f.eks. være, at dit barn har nogle yndlingsfarver, som du kan inkorporere i indretningen. På den måde kommer dit barn også til at føle i endnu højere grad, at det er hans/hendes værelse. Farverne kan du implementere i form af tæpper, billeder på væggene, møbler, gardiner, lamper m.m. Der er næsten ikke grænser for, hvad du kan finde i fine farver.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here