Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er vigtigt at man som arbejdsgiver, sørger for at de ansatte i virksomheden er glade for at komme på arbejde hver dag. Her får du derfor tre nemme tips til, hvordan du kan løfte glæden hos dine medarbejdere endnu mere.

Motivér din medarbejdere

En god leder, er både tydeligt i sit sprog, og skal til tider være direkte. Men en god leder er også motiverende overfor de som skal ledes, og er god til at motivere disse. Husk derfor når du snakker med dine ansatte, at du husker at motivere dem – så de er mere opstemte til at løse de opgaver som der bliver stillet til dem.

Giv derfor et ekstra skulderklap, og giv medarbejdere et godt ord med på vejen.

Vær entusiastisk

Du skal være entusiastisk over for dine medarbejder, bl.a. når de tager kontakt til dig, og når de ansatte evt. kommer med idéer og forslag. Det kan ødelægge meget i virksomhedens fremadrettede kommunikation, hvis du ikke er entusiastisk og lydhør over for dine medarbejdere, hvis de enten vil have hjælp, eller har en ide – som de gerne vil ud med.

Undgå at feje folk af med det samme, og hør i stedet hvad det er, som de har at sige til dig.

Giv løbende gaver

Det er en meget standard ting, at virksomheder giver deres medarbejdere en julegave, for at sige tak for i år – men hvorfor ikke give nogle flere, i løbet af året? Gaver er også noget som gavner jobglæden, da det er en form for belønning eller anerkendelse af deres arbejde.

Overvej derfor, om virksomheden ikke skulle gøre sig selv lidt mere unik, og give en gave til medarbejderne, når virksomheden har fødselsdag, eller måske ved fejring af en ny stor kundeaftale. Der er naturligvis hundredvis af andre anledninger til at give firmagaver – det er bare med at finde på dem. Vil du se hvilket udvalg af firmagaver du kan give den medarbejdere – så klik her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here