12.9 C
copenhagen
torsdag, juni 13, 2024
Forside Generelt Nemme tips til en succesfuld første date

Nemme tips til en succesfuld første date

1298
0

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du mødt en sød kvinde, du skal på date med for første gang? Så er det vigtigt, at du tager dig godt ud – og det gør du kun, hvis du har den rette udstråling, attitude og ikke mindst de rigtige ting med.

Førend du tager på din date, kan det være, at du er meget nervøs. Derfor kan det ende med, at du glemmer de helt essentielle ting, når du skal til at ud af døren. Det nytter ikke noget, og derfor er det en god idé, hvis du noterer dig følgende list, så du er sikker på, at du får det hele med.

Husk din udstråling

Der er mange, der glemmer, at de ikke bare skal se godt ud, men også udsende de helt rigtige signaler. Tag til en frisør, inden du tager afsted, så du fremstår helt skarp og nytrimmet, inden du tager ud af døren.

Kondomer er essentielle

Uanset, om din date går mere eller mindre godt, er det en god idé, hvis du har kondomer med. Hvorfor? Fordi det er nødvendigt, at du viser, du er villig til at beskytte dig. Samtidig slipper du naturligvis for kønssygdomme, hvis du skulle være heldig at få nedlagt dit bytte. Køb eventuelt nogle her.

Vær nu dig selv

Der er absolut ingen grund til at lave om på dig selv, og det vigtigste tip, du kan få, er, at du bare skal sørge for at få det bedste frem i din egen udstråling. Det er vigtigt, for hvis hun falder for dig på et falsk grundlag, vil du skulle leve på en løgn resten af parforholdet.

Husk pengepungen

Det forventes, at det er dig, der betaler på din date, og derfor er det en god idé, hvis du har pengepungen med. Lad selvfølgelig din date betale selv, hvis hun vil det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.