Hængekøje i sommervarmen

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren slår alle rekorder i år, og vi danskere er helt rundt på gulvet. Hvad skal vi dog stille op med al den sommervarme, og hvor kan vi i øvrigt købe ekstra sommertøj? Hver dag bliver man overrasket over, at solen stadig står højt på himlen, og det er næsten ikke til at kende den danske sommer. Men hvis du også bare gerne vil have så meget som muligt ud af sommervarmen, skal du læse med her, hvor vi serverer de bedste sommertips.

Slap af i hængekøjen

En hængekøje er en ægte sommerklassiker, og intet slår en lur i hængekøjen på en sommerdag. Men ofte når hængekøjen ikke rigtig ud af garagen, før vejret er dårligt igen. I år er der dog ingen undskyldning. Sommeren har tilsyneladende ingen ende, så find du bare hængekøjen frem og smid dig med en god bog.

Når vejret er så stabilt som nu, kan hængekøjen også med fordel bruges om natten. Her kan du få en god, rolig og kølig nat, hvor du vågner til fuglesang. Ikke alle hængekøjer er lige velegnede til at sove i en hel nat, men du kan give det et forsøg. I friluftsbutikker kan du også finde et stort udvalg af hængekøjer, som er beregnede til at sove i. Måske skal du endda have sådan en med på næste ferie?

Gå amok i vandmelon

Der er ingen tvivl om, at vandmelon er en sommerfrugt. Intet skriger sommer så meget som vandmelon, og de færreste af os spiser vandmelon om vinteren. En af de helt store årsager er naturligvis, at vandmelon – som navnet antyder – er en meget vandholdig frugt. Det gør den ideel til varme sommerdage, hvor det kan være svært at opretholde væskebalancen.

Melonen er især lækker, hvis den lige har været en tur i køleskabet, og den er lige så tilfredsstillende som en frisk sodavandsis. Den har bare den fordel, at den stort set er kaloriefri, så man kan spise løs uden bekymring.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here