Gelænder

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Et ordsprog lyder på, at de fleste ulykker sker i hjemmet. De fleste mennesker kan blive enige om, at ulykker så vidt muligt skal undgås, hvis de kan forebygges. Her får du et par nemme tips til, hvordan du kan sikre hjemmet mod hverdagsulykker.

Investér i et gelænder til trappen

Hvis I har et etagehus, som er forbundet af en trappe, kan I her være udsat for en større risiko i forhold til ulykker. De fleste trapper er lavet af træ, som er behandlet med olie, hvilket betyder, at de ofte er glatte. Fordi de er glatte, kan det være et problem, hvis man har for meget fart på, fordi man hurtigt kan glide. Dette problem kan du nemt gøre op med ved at opsætte glidsikkert tape på trinnene og investere i et gelænder. Et gelænder der matcher trappen er både dekorativt og praktisk, og så er fordelen naturligvis, at I hurtigt kan gribe fat i det, hvis I er ved at falde. Klik her for at finde et stort udvalg af gelænder til trappen.

Ordentlige brandalarmer

Det kommer nok ikke bag på nogen, fordi de fleste er klar over, at det er en fordel at have brandalarmer i hjemmet. Ikke desto mindre er der mange, der ikke har det, fordi man tænker, at der ikke opstår brand i ens eget hjem. I takt med at samfundet er blevet mere teknologisk, er der ligeledes opstået større risiko for brand. Dette ses for eksempel ved mobilopladere, som sidder i stikkontakten om natten. Af denne grund anbefales det, at I investerer i gode brandalarmer til alle rum.

Minimér skarpe kanter

Den primære frygt for at der skal opstå ulykker i hjemmet, er hvis I har små børn. Noget af det der ofte udgør en risiko i forhold til børnene, er de skarpe kanter, som de kommer til at gå ind i. I kan derfor med fordel opsætte gummi på kanterne, så risikoen for buler i hovedet minimeres.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here