børneværelse

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis I har børn, ved I, at det nogle gange kan være en udfordring at indrette et børneværelse. Dette skyldes typisk, at børnene konstant vokser og udvikler sig, og det skiller krav om, at værelset skal følge med. Her er et par tips til at lave et sejt og anvendeligt børneværelse.

Et gennemgående tema

Alle børn elsker visuelle ting. Det skal du naturligvis udnytte i indretningen af børneværelset. Du kan med fordel tage udgangspunkt i et tema, dit barn allerede er vild med, og derefter finde wallstickers med samme motiv. Fordelen ved wallstickers er, at de er nemme at sætte op på væggen og ligeledes nemme at pille ned, hvis barnet skifter interesse. Klik her og find et stort udvalg.

Sorteringssystem skaber overblik

Det er fælles for de fleste børneværelser, at det for det meste flyder med legetøj og roder. Det kan du naturligvis sagtens gøre noget ved og samtidig skabe mere plads på værelset. Køb en stor reol der ligger på langs, så dit barn kan nå hylderne. Find nogle kasser med smarte farver og sorter legetøjet i forskellige kasser. Print et billede ud af det legetøj, der er i kassen og sæt billedet fast med tape. På den måde ved dit barn hvilket legetøj, der er i hver kasse og har derfor nemmere ved at finde det. Samtidig er det også nemmere for barnet at rydde op igen.

Udnyt pladsen på bedst vis

Børn elsker at have plads til at udfolde sig og lege. Det kan naturligvis nogle gange blive problematisk, hvis værelset er begrænset på pladsmangel. Derfor kan du med fordel overveje løsninger, hvor højden udnyttes. Du kan for eksempel købe en køjeseng, hvor pladsen under er fri, så du kan sætte et skrivebord op. På den måde har du udnyttet pladsen maksimalt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here