rengøring

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er vigtigt, at arbejdspladsen er ren og pæn, fordi det er en forudsætning for, at medarbejderne trives og har det godt. Hvis medarbejderne trives og er tilfredse, leverer de som regel bedre resultater, og det er hele formålet med virksomheden. Her er et par tips til, hvordan I sørger for, at arbejdspladsen er ren og pæn, således at det er et rart sted at være.

Opfordre folk til at rydde op efter sig selv

Først og fremmest skal I forsøge jer med at opfordre folk til at rydde op efter dem selv. Det er et kendt problem, at folk ikke er så gode til at rydde op, når det ikke er hjemme hos dem selv. Problemet er bare, at arbejdspladsen hurtigt kan komme til at ligne en svinesti, hvis der ikke er nogen, der tager ejerskab for deres griseri. Det kan være, at folk blot ikke tænker over det, og derfor er det en god idé at gøre noget ud af at minde folk om det.

Få rengøringshjælp udefra

Hvis I vil være sikre på, at arbejdspladsen altid er ren og pæn, og at I derfor har de bedste forudsætninger for at lave et godt stykke arbejde, kan I betale jer fra at få hjælp til rengøringen. Der er efterhånden mange, der benytter sig af privat rengøringshjælp, fordi der ikke er tid og overskud i hverdagen. Det er ligeledes en god løsning på arbejdet. Se mere om erhvervsrengøring her.

Lav en dukseplan

En anden mulighed for at sikre, at arbejdspladsen er ren, kan gøres ved at lave en dukseplan. På den måde er alle medarbejdere delt ud på forskellige uger og står altså for det praktiske i en bestemt uge. Duksearbejdet kan for eksempel bestå i at stille frem til frokost og rydde op igen, samt at tjekke at alt ser pænt ud, når I får fri fra arbejde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here