Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste kender nok det med, at de bor i et hus, hvor de savner lidt fornyelse, men ikke helt kan finde ud af hvad de skal gøre. Der er mange måder at gøre skabe nyt liv på, og her kommer vi med et par af de nemmeste til dig, der gerne vil have et frisk pust uden at skulle investere en formue i dyre møbler eller en større renovering.

Du kommer langt med maling

Den af de lidt større ting man kan gøre, men som også er noget af der, der giver den største effekt er at male. Du kan vælge at hyre en maler til og komme og klare arbejdet for dig, hvilket især kan være en god ide, hvis du skal have malet hele huset eller hele værelser, hvor de typisk kan klare det på en brøkdel af den tid, du selv ville skulle have brugt.  En anden løsning kan også være, at du nøjes med at male en enkelt væg. Det er nemt og hurtigt, men det giver en masse liv til rummet, der bliver malet.

Nyt til væggene

Et andet sted hvor du nemt kan puste en masse liv ind i huset er ved at investere i noget nyt til væggene. Selvom der er mange der tænker i de store ting, når det handler om at indrette på en ny måde, men ofte er det i lige så høj grad de små ting der gør forskellene, som eksempelvis at få nogle nye plakater eller malerier op på væggene. Det er noget man hele tiden ser, og derfor også noget der har en stor betydning.

Nyt til sofaen

Dette kan lyde som et ubetydeligt råd, men at købe nogle sofapuder (hvis det er stuen der skal piftes op), har en stor effekt. Det kan godt være, at besøgende ikke vil bide mærke i det, men det vil du helt sikkert selv. Vores hjerne arbejder i rutiner og genkendelse, og hvis du er vant til at se nogle puder i en farve, kan det godt være at du ikke tager notits af det – men hvis de pludselig skifter vil dine hjerne mene der er sket noget nyt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here