fodlister

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Måske er du træt af indretningen i hjemmet og drømmer om at lave noget om. Men samtidig føler du måske ikke, at pengepungen kan følge med, hvis du skal i gang med den helt store renovering. Her er et par tips til hvordan du nemt og billigt kan skabe en forandring i hjemmet.

De små detaljer

Det kan være, at du tænker, at stuen trænger til en gevaldig overhaling, og måske betyder det i virkeligheden, at I godt kunne trænge til en ny sofa. Som vi alle sammen ved, kan det hurtigt gå hen og blive en dyr affære at investere i en ny sofa, og det er samtidig ikke sikkert, at budgettet tillader det. Du kan derfor med fordel købe en masse farverige og smarte pyntepuder og måske supplere med et lækkert tæppe, som vil få den gamle sofa til at live op. Generelt betyder de små detaljer mere, end vi tror. Overvej derfor om du kan nøjes med at købe mindre ting for at skabe den ønskede forandring i hjemmet.

Maling og fodlister

Et andet tip til at forny rummene uden det koster en formue, er ved at male væggene. Det behøver ikke at være alle væggene i rummet, der får en smart farve. Tværtimod kan det hurtigt blive for voldsomt. Du kan derimod med fordel nøjes med at male en enkelt væg. På den måde kan du også tillade dig at male den væg i en stærk farve, uden at det kommer til at syne for voldsomt. Et andet tip som ofte bliver undervurderet er at opsætte enkle og flotte fodlister. Det skaber en fin harmoni og rammer rummet ind.

DIY-projekter

Hvis du har hænderne skruet ordentligt på, kan du naturligvis spare en masse penge ved at lave dine egne ting. Hvis du har mod på det, kan du for eksempel bygge et flot plankebord til spisestuen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here