Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er masser af måder, man kan komme ud at rejse billigt på. Det er dog ikke sådan, at det er alle steder, det er lige nemt eller bekvemt, hvis man gerne vil afsted billigt. Ofte skal man mellemlande flere steder, og rejsen tager længere tid. Her får du dog nogle tips til, hvordan du kommer ud at rejse billigt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller andet.

Rejs uden for ferierne

Når vi har industriferie herhjemme, er det hele dyrere. Det giver mening, for rejseselskaberne ved godt, at det er her, vi rejser. Derfor skruer de priserne i vejret, og det er derfor ikke det tidspunkt, der er bedst at rejse på.

Vil du gerne billigt afsted kan du derfor med rette planlægge din rejse uden for skolernes ferier. Det vil spare dig for mange penge.

Rejs fra Tyskland

Det er billigere, hvis du rejser fra Tyskland. Det er det af mange grunde. Samtidig har du mulighed for at rejse i skolernes ferie, fordi de ligger på et andet tidspunkt i Tyskland, og derfor er det nemmere at finde plads i kalenderen, og så er det bedste af det hele, at du ikke behøver at hive ungerne ud af skolen.

Er du interesseret, kan du booke en rejse fra Hamborg ved at klikke på dette link.

Tag en afbudsrejse

Generelt er det billigere, hvis du tager en afbudsrejse. Modsat hvad mange tror, så er en afbudrejse ikke ensbetydende med, at der er nogle, der har afbestilt den rejse, du køber. Det betyder blot, at der er få pladser tilbage, og derfor sælges de billigere for at få flyet fyldt.

Det kommer dig til gode, fordi du kan risikere at få en rigtig billig rejse. Det kræver dog, at du har is i maven og venter til sidste øjeblik, hvis du vil have de rigtig billige priser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here